Konesaumakaton asennus ja peltikaton korjaus

Kattotyöt

Kattotyöt kattopeltisepän ammattitaidolla tehtynä

Konesaumakatto, eli peltikatto, on kestävä ja pitkäikäinen valinta, mutta sekin tarvitsee luonnollisesti huoltoa ja lopulta uusimisen. Me tarjoamme palvelut katon elinkaaren joka vaiheeseen; aina peltikaton asennuksesta kattopeltien korjauksiin tai koko katon vaihtoihin. Konesaumakattotöiden lisäksi teemme myös muita kattotöitä, kuten asennamme kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Lisäksi Kuopion tuotantotiloissa valmistamme laadukkaita piipunpeltejä ja läpivientitarvikkeita sekä korjaamme ja huollamme kaikenlaisia peltikattoihin liittyviä osia.

Työmme on kokonaisvaltaista peltisepäntöitä. Valmistamme katolle tarvittavat osat ja ratkaisut perinteisillä peltiseppien käyttämillä menetelmillä.

Olipa kyseessä sitten kattoremontti tai jokin muu peltityö, haluamme olla mukana projektissa kattotyön alusta asti. Näin taataan kattotyökohteen oikeanlainen suunnittelu ja parhaat ratkaisut. Kattotöiden työaikaa arvioidessamme pidämme aina mielessä kohteen tyypin lisäksi myös työn laadun. Olemme tehneet vaativimmatkin kattotyöt sovitussa ajassa.

 

Konesaumakatot

Teemme konesaumakatot ja muut kattotyöt ammattitaidolla. Hyvin tehty konesaumakatto kestää todella pitkään.

Lue miksi konesaumakatto on hyvä valinta!

Lue lisää

Piipun hatut ja pellitykset

Lue lisää

Peltiurakointi ja peltityöt

Lue lisää

Omakotitalon kattoremontti

Lue lisää

Taloyhtiön kattoremontti

Lue lisää

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun ostat peltisepän palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi pelti- tai muista materiaaleista. Kiinteistöön kohdistuvissa huoltotoimenpiteissä voidaan hyödyntää kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Lähetä viesti tai soita 040 931 1522