<h2>peltimestari etsii omaa ammattitaitoaan arvostavia peltiseppiä</h2>

peltimestari etsii omaa ammattitaitoaan arvostavia peltiseppiä

Kuopiolainen Peltimestari on peltimestari Silver Paduretsin perustama yritys, joka toteuttaa laadukkaiden konesaumakattojen lisäksi julkisivujen pellityksiä ja muita vaativia peltisepän töitä.

Neljän vuoden aikana yrityksen laadukas työnjälki on huomattu ja työtilauksia tulee koko ajan enemmän.

Peltimestari tarvitsee ympärivuotiseen työhön vielä yhden erittäin kokeneen peltisepän tai peltimestarin. Sellaisen joka arvostaa omaa työtään ja joilla on oikea asenne.

“Jos haluat haastaa ja kehittää itseäsi, innostut ja keskityt työhön, viet asioita eteenpäin ja pidät fyysisestä kunnostasi huolta, olet oikea henkilö meille. Tärkeintä on, että haluat tehdä sellaista jälkeä, jota itsekin arvostat ja johon voit olla tyytyväinen”, Padurets kertoo.

Työtehtävät painottuvat konesaumakattojen ympärille muita peltisepän tehtäviä unohtamatta. Peltisepän tulee osata tehdä päätökset ja ratkaisut oman harkintansa mukaan RT-korttia noudattaen.Tutustumalla Peltimestarin palveluihin saat selkeän kuvan siitä, millaisia asioita yrityksessä pääsee tekemään.

peltimestari silver ja joona
Peltimestari tarvitsee ympärivuotiseen työhön kaksi peltiseppää.

 

Peltiseppä pääsee tekemään työtä itsenäisesti ja kehittämään itseään

Peltimestari panostaa laatuun ja haluaa siksi oppia ja kehittyä koko ajan. Yrittäjä Silver Padurets näkee virheet oppimismahdollisuuksina, kun suunta on kohti parasta osaamista. Taitavana peltimestarina hän vastaa myös henkilökunnan kehittämisestä.

“Peltimestari poikkeaa aiemmista työpaikoistani siinä, että täällä saa tehdä töitä todella itsenäisesti ja vapaasti, mutta kuitenki RT-kortin mukaisesti. Peltisepän tulee osata tehdä päätökset ja ratkaisut oman harkintansa mukaan. Silver on tietysti on aina käytettävissä ja varmistamassa, että kaikki sujuu Peltimestarin tasoisesti. Häneltä olen oppinut todella paljon tästä työstä, Peltimestarin peltiseppä Joona Ikonen kertoo.

Itsenäinen tekeminen edellyttää myös sitä, että peltiseppä osaa kommunikoida asiakkaan kanssa ja tarkastella kohdetta laajasti. Hyvä peltiseppä ymmärtää siis koko rakennuksen toimintatarkoituksen eikä pelkästään asenna peltikattoa ja sillä hyvä.

peltimestari silver padurets ja joona ikonen
“Peltimestari poikkeaa aiemmista työpaikoistani siinä, että täällä saa tehdä töitä todella itsenäisesti ja vapaasti, mutta kuitenki RT-kortin mukaisesti. Peltisepän tulee osata tehdä päätökset ja ratkaisut oman harkintansa mukaan”, Joona Ikonen (vasemmalla) kiittelee peltimestari Silver Paduretsia.

 

Tule töihin Peltimestarille

Meillä töitä tehdään rennosti mutta tarkasti ja laatu edellä. Vietämme paljon aikaa kuulokkeet korvilla paukkeessa ja haastavissa kenttäolosuhteissa, mutta harvemmin olemme silti huonolla tuulella. Palkkaus on TES:in mukainen. Työnantajana Peltimestari joustaa tarvittaessa, sillä hyvinvoiva työntekijä vaatii hyvinvoivan yksityiselämän. Työntekijät saavat meillä tehdä töitä itsenäisesti, mutta Silver on aina varmistamassa, että asiakas saa parasta mahdollista laatua.

Soita rohkeasti Silverille ja kerro millainen peltiseppä olet ja mitä olet tehnyt. Lähetä vaikka ennen soittoa Silverille sähköpostitse näytteitä omista töistäsi ja työhistoriastasi niin pääsette heti juttuun. Arvosta omaa osaamistasi ja näytä se.

Lue täältä lisää siitä, millainen paikka Peltimestari on tehdä töitä.

silver padurets peltimestari

Silver Padurets 
+358 40 931 1522
silver@peltimestari.fi

Lähetä viesti tai soita 040 931 1522