<h2>Tutustu Peltimestari-yritykseen</h2>

Tutustu Peltimestari-yritykseen

Peltimestari rakentuu tarkan työnjäljen ja oman ammattitaidon arvostamisen varaan

Kuopiolainen Peltimestari taitaa niin perinteiset ja pikkutarkat käsityöt kuin modernit konetyötkin. Kaikkea valmistunutta yhdistää äärimmäisen tarkka työnjälki. Pitkällä urallaan peltimestarin arvonimen ansainnut yrittäjä Silver Padurets haastaa itsensä ja työntekijänsä jatkuvasti kehittäessään uusia menetelmiä erityisesti konesaumakattojen toteutukseen sekä perinteisten peltikattojen korjaamiseen ja huoltamiseen.

“Minä olen todella tarkka työni jäljestä, omasta kädenjäljestäni. Laadusta en suostu tinkimään vaan nautin haasteista ja vaativista yksityiskohdista. Sen ansiosta minut on tällä alueella opittu tuntemaan. Asiakkaat arvostavat luotettavaa osaajaa, joka selviytyy vaikeimmistakin tehtävistä.”

Laaja ja lojaali asiakasverkosto arvostaa Paduretsin osaamista. Yrityksen tinkimätön laatu rakentuu pikkutarkkuuden ja oman ammattitaidon arvostuksen varaan. Padurets itse pitää jatkuvaa työssä oppimista välttämättömyytenä. Siksi hän haluaa panostaa työntekijöidensä ammatilliseen kehittymiseen taatakseen kaikkien yhteisen menestymisen. Peltimestarin toimintaan kuuluu olennaisesti alan kehityslinjojen seuraaminen sekä uusiin laitteisiin, välineisiin ja menetelmiin investoiminen.

 

peltimestari silver padurets kuopio
Silver kertoo olevansa todella tarkka työnsä jäljestä.

Laatu tuo tilauksia ja tarpeen uusien peltiseppien rekrytoinnille

Peltimestari on ollut toiminnassa neljä vuotta. Hyvin tehty työ kantaa hedelmää, ja yrityksen arvostus näkyy työtilausten määrän kasvussa. Kasvavaa kysyntää tyydyttääkseen Padurets tarvitsee nyt lisää peltiseppiä.

Uusien työntekijöiden ohella Padurets on kiinnostunut yrityskumppanista, jonka kanssa kehittää yrityksen toimintaa vielä tehokkaammaksi.

“Minulla on tarve ainakin kahdelle peltisepälle. Etsin jo päteviä, kokeneita osaajia, mutta olen halukas kouluttamaan uuden työntekijän mestari-kisälli-periaatteella vaikka peltimestariksi asti, jos hänen asenteensa vain on oikea. Perinteisten peltiseppätöiden lisäksi meillä pääsee perehtymään teolliseen puoleen ja työprosessien kehittämiseen”, Padurets kertoo.

Työtehtävät ovat usein vaativia, mutta Padurets on itse aina mukana varmistamassa, että työ on Peltimestarin laatua. Myös olosuhteet tuovat omat haasteensa työhön kohteesta ja vuodenajasta riippuen.

“Tämä työ vaatii kestävyyttä ja periksiantamattomuutta. Mutta vaikka työ saattaakin toisinaan olla rankkaa, pidän tarkasti huolta siitä, ettei työrytmi ole liian vaativa. Haluan kehittää hyvin toimivan ja hyvinvoivan työyhteisön, jossa tarkasti suunnitellun työn ja jouston ansiosta voi työskennellä ammattilaisia, joilla on elämässään työn lisäksi muita tärkeitä ja merkityksellisiä asioita.”

Laatu varmistetaan vapaudella ja tekemällä virheitä

Silver Paduretsille on tärkeää, että työn tekemisessä on vapautta ja rentoutta. Hän tietää, että myös hänen työntekijöilleen elämässä tärkeintä on perhe.

“Elämän tärkeimmät asiat menevät työn edelle. Hyvinvoiva perhe tarvitsee hyvinvoivan vanhemman, mikä puolestaan vaatii, että työpaikan hyvinvointiin ja henkilöstön osaamiseen panostetaan. Haastamme ja kehitämme itseämme ja työtämme, arvostamme omaa arjen ahertamista ja joustamme puolin ja toisin”, hän lupaa.

Vapaus kehittyä on läsnä Peltimestarin toiminnassa jo nyt. Padurets kouluttaa Peltimestarin peltiseppä Joona Ikosta osana vaativia asiakastöitä.

“Silver on todella taitava ja kärsivällinen opettamaan uusia asioita. Olen viiden työkuukauteni aikana oppinut paljon enemmän kuin mitä koko peltiseppäkoulutukseni aikana”, Ikonen kiittelee.

Vastuullisia töitä hän saa tehdä paljon itsenäisemmin kuin aiemmissa työpaikoissaan.

“Silver ajattelee, että virheiden kautta oppii. Hän antaa vaativia tehtäviä, jotka ratkaisen niin hyvin kuin osaan. Sitten kun jossain teen virheen, hän osaa kertoa mikä tarkalleen oli vialla ja miten se korjataan. Opin todella paljon Silverin toimintatavoista, niistä paistaa läpi mestarin osaaminen.”

 

joona ikonen peltimestari
Padurets kouluttaa peltiseppä Joona Ikosta.

 

Padurets kertoo olevansa taistelijatyyppiä. Hänen on täytynyt itse kehittää ratkaisut erilaisiin haasteisiin, valmiina niitä ei ole ollut saatavilla. Mestarin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on pystyä kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Parhaiten Padurets pääsee haastamaan itsensä mahdollisimman vaikeissa työkohteissa ja -tehtävissä. Niin kuin hän itsekin kehittää taitojaan sekä käsin että koneilla tehtävissä töissä, hän haluaa haastaa myös työntekijänsä monipuolisesti.

“Virheitä tekemällä ja niitä korjaamalla perehtyy uuteen asiaan syvällisesti ja oppii ja kehittyy. Toimin työntekijöideni mentorina, sillä haluan kehittää heistä alamme huippuja. Tämä on toimimista pitkällä tähtäyksellä, kun osaaminen lisääntyy ja pystymme pitämään laatumme ja hyvän työfiiliksen jatkossakin parhaina ominaisuuksinamme. Kun ensin kehitymme yhdessä, voimme lopulta kerätä voitotkin yhdessä”, Padurets kertoo.

Rekrytointien myötä Peltimestari tulee jatkossa vahvemmin keskittymään tuottamaan erityisosaamista isommille yrityksille.

Tule töihin Peltimestarille

Lue täältä tarkemmin, millaisia osaajia Peltimestari hakee. Soita sen jälkeen Silver Paduretsille ja kerro, miksi olisit sopiva Peltimestariksi.

Nyt Silver on rekrytoinut yhden uuden peltisepän yritykseensä. Hän etsii yhä yhtä erittäin kokenutta peltiseppää tai peltimestaria työntekijäksi tai laajempaan yhteistyöhön.

“Minulla on edelleen tarve yhdelle kovan tason osaajalle. Osaavalla peltisepällä tai -mestarilla on myös mahdollisuus lähteä kehittämään ja kasvattamaan Peltimestaria minun yhtiökumppanina. Jos olet kunnon osaaja, soita minulle heti”, Silver Padurets kehoittaa.

silver padurets peltimestari

Silver Padurets
+358 40 931 1522
silver@peltimestari.fi

Lähetä viesti tai soita 040 931 1522