<h2>Kattoremontit</h2>

Kattoremontit

Kattoremontit kaikenkokoisiin kohteisiin Kuopion alueella

Katto on rakennuksen tärkein sateelta ja säältä suojaava elementti, joten kattotyöt on syytä tehdä huolella. Peltityöt ja -asennukset kannattaa siis antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Tie kohti uutta ja kestävää peltikattoa lähtee liikkeelle peltisepän arviokäynnillä. Peltiseppä tekee katosta kuntokartoituksen, jonka mukaan kattoremontin tai alusta asti uuden peltikaton työtarjous muodostuu. Joskus pelkkä katon korjaus voi riittää, eikä koko katon remonttia tarvita.

Kattoremontti alkaa vanhan katteen purkamisella, jonka jälkeen yläpohja tarkastetaan. Kattotyön tässä vaiheessa on tarvittaessa helppo lisätä lämmöneristystä. Myös katon korkeutta voidaan nostaa tai sen profiilia muuten muuttaa. Kun katon ruoteet ja muut perustat ovat kunnossa, voidaan aloittaa vesikaton, eli vesitiiviin peltikaton, asentaminen.
Kattoremonteissa teemme konesaumattua peltikattoa, joka on yksi pitkäikäisimmistä ja helppohoitoisimmista katoista. Käyttämämme pelti on valmistettu Ruukin tehtaalla ja materiaalilla on 50 vuoden takuu. Asennustyöllemme annamme jopa viiden vuoden takuun. Palvelualueemme on Kuopio ja lähialueet, mutta voit pyytää tarjousta kauemmaskin!

Konesaumattu peltikatto on täysin vesitiivis sen saumarakenteen ansiosta, eikä siihen tarvitse porata ollenkaan reikiä. Vaikka vanha kattosi olisi ollut tiiltä, huopaa tai muuta materiaalia, se voidaan helposti vaihtaa peltikattoon. Lue lisää konesaumakaton ominaisuuksista täältä.
Jos kattoremontti tai muut peltisepän palvelut alkaa olemaan ajankohtaisia, pyydä meidät arviokäynnille!

Peltityöt ammattitaidolla

Kokonaisuus

Kaikki kattoremontit toteutamme kokonaisvaltaisina projekteina.

Peltilistat sekä erikoispeltituotteet valmistamme  poikkeuksetta mittatilaustyönä.

 

Nopeasti

Pystymme nopeassa aikataulussa toimittamaan mittatilaustuotteet kohteisiin.

Nopeasta toimittamisesta huolimatta, varmistamme aina, että työnjälkemme on laadukasta.

Taidolla

Toteutamme laadukkaat rakennuspeltityöt useiden vuosien ammattitaidolla.

Ammattitaitomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen.