Kuopiolainen Peltimestari näkee
katon osana rakennuksen
kokonaisuutta

Ei pelkkää tekemistä vaan omistautumista työlle

Katon tekeminen on työtä, joka vaatii monipuolista ammattitaitoa, fyysistä kestävyyttä ja henkistä kanttia. Peltimestarin tekijät ovat kokeneita ammattilaisia. He selviytyvät katolla tilanteessa kuin tilanteessa, satoi tai paistoi, pakkasessa ja helteessä.

Ei keskitason kattoja

Katto on tärkein rakennusta suojaava elementti. Me teemme peltikattoja, jotka palvelevat rakennuksen käyttötarkoitusta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Ei perävaloja

Työn laatu on meille kunnia-asia, sillä sen perusteella asiakkaamme voivat luottaa meihin. Jokainen kotinsa turvallisuudesta huolehtiva osaa arvostaa luotettavaa tekijää, joka selviytyy vaikeimmistakin tehtävistä.

Vain nykyajan Peltiseppä

Luottamus edellyttää, että peltiseppä osaa kommunikoida asiakkaan kanssa ja tarkastella kohdetta kokonaisuutena. Hänen tulee ymmärtää koko rakennuksen toimintatarkoitus eikä vain pistää kattoa paikoilleen muusta välittämättä.

Arvostamme omaa ammattitaitoamme

Peltimestarin tekijöillä on vuosikymmenten kokemus alalta. Mestarin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on pystyä kehittämään osaamistaan jatkuvasti.

Työssä oppiminen on välttämättömyys. Siksi toimintaamme kuuluu olennaisesti alan kehityksen seuraaminen sekä uusiin laitteisiin, välineisiin ja menetelmiin investoiminen. Työmme laadusta emme tingi.

Peltimestari – Piirun verran parempi peltiseppä

 

Ota yhteyttä

Lähetä viesti tai soita 040 931 1522