<h2>Yritys</h2>

Yritys

Peltisepäksi Kuopioon – yrittäjän tarina

Olen Silver Padurets, yrittäjä Peltimestari-yrityksen taustalla. Olen aina ollut sitä mieltä, että täytyy olla ennakkoluuloton ja katsoa ihmistä syvemmälle, kuunnella ja huomioida. Se ohjaa toimintaani yrittäjänä, ja asiakasta kuuntelemalla on myös mahdollista kehittää yritystä eteenpäin.

Olen asunut Suomessa kuusi vuotta, ja olen sopeutunut hyvin Savon kulttuuriin ja tapaan toimia. Pidän erilaisten kulttuureiden rikkaudesta, sillä omissa juurissani on virolaisuutta, moldovalaisuutta sekä venäläisyyttä. Puolisoni on suomalainen, ja meillä on kaksi ihanaa poikaa, jotka ovat täynnä elämää.

Opin jo nuorena arvostamaan kovaa työtä ja yrittäjyyttä. Molemmat vanhempani ovat yrittäjiä, ja he kannustivat myös minua yrittäjyyteen ja vastuun ottamiseen kaikessa tekemisessä. Jo pienestä pojasta lähtien olin mukana isäni rakennustyömailla, ja tein siellä itsekin pienempiä ja suurempia töitä. Silloin tutustuin ensi kertaa konesaumakaton tekemiseen ja muihin peltitöihin.

Aikaa myöten päätin aloittaa Virossa ensimmäisen oman yritykseni ja käynnistin samalla yhteistyön Viron Ruukin kanssa. Tehtäviini kuului Ruukin edustus, asiakasmyynti ja asennuspalvelut. Se oli hyvää aikaa ja kaikin puolin mahtava ja ammattitaitoa vahvistava kokemus.

 

 

Nykyään asun perheeni kanssa pysyvästi Suomessa. Perustin vuonna 2014 yrityksen, Konesaumakatto Silver Oy:n, jonka kotipaikka on Kuopiossa. Aiempi kokemus, ammattitaito ja tunnollinen asenne on työllistänyt minua hyvin. On ollut ilo huomata, että savolaiset ovat suhtautuneet minuun avoimesti ja luottamuksella, ja olen myös päässyt todistamaan, että olen sen arvoinen. Vaikka en alkuperäinen savolainen olekaan, löytyy puheestani nykyään jo savon murteen vivahteita, joten ollaan siinäkin suhteessa samalla aaltopituudella.

Pyrin aina siihen, että yritykseni tarjoaa laadukasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Olemmekin saaneet asiakkailtamme kiitosta edellisten asioiden lisäksi myös toimitusvarmuudesta sekä joustavuudestamme. Hyvien työtapojen lisäksi kaikki kattotyöt tehdään perinteitä kunnioittaen, mutta modernein työmenetelmin ja laadukkaita materiaaleja käyttäen.