Meistä

Meistä

Kuopiolainen Peltimestari näkee katon osana rakennuksen kokonaisuutta

Katon tekeminen on työtä, joka vaatii monipuolista ammattitaitoa, fyysistä kestävyyttä ja henkistä kanttia. Peltimestarin tekijät ovat kokeneita ammattilaisia. He selviytyvät katolla tilanteessa kuin tilanteessa, satoi tai paistoi, pakkasessa ja helteessä.

Katto on tärkein rakennusta suojaava elementti. Me teemme peltikattoja, jotka palvelevat rakennuksen käyttötarkoitusta vuosikymmeniksi eteenpäin. Työn laatu on meille kunnia-asia, sillä sen perusteella asiakkaamme voivat luottaa meihin. Jokainen kotinsa turvallisuudesta huolehtiva osaa arvostaa luotettavaa tekijää, joka selviytyy vaikeimmistakin tehtävistä.

Luottamus edellyttää, että peltiseppä osaa kommunikoida asiakkaan kanssa ja tarkastella kohdetta kokonaisuutena. Hänen tulee ymmärtää koko rakennuksen toimintatarkoitus eikä vain pistää kattoa paikoilleen muusta välittämättä.

Peltimestari arvostaa omaa ammattitaitoaan

Peltimestarin tekijöillä on vuosikymmenten kokemus alalta. Mestarin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on pystyä kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Työssä oppiminen on välttämättömyys. Siksi toimintaamme kuuluu olennaisesti alan kehityksen seuraaminen sekä uusiin laitteisiin, välineisiin ja menetelmiin investoiminen. Työmme laadusta emme tingi.

Peltimestari – Piirun verran parempi peltiseppä

Ota yhteyttä

Lähetä viesti tai soita 040 931 1522