Konesaumakatot

Konesaumakatot

KONESAUMATTU PELTIKATTO ON AMMATTILAISTYÖTÄ

Katosta pitää tehdä kerralla sellainen, että se varmasti palvelee koko rakennuksen käyttötarkoitusta. Se vaatii kykyä ymmärtää kokonaisuus – mestarin näkemystä.

Katon tekeminen on fyysisesti ja henkisesti vaativaa ammattimiehen työtä. Kattomiehellä pitää olla asennetta työhön. Vain siten hän osaa tehdä oikeat ratkaisut kaikista kriittisimmissä kohdissa.

Peltimestarin kattotyön laatu ja nopeus perustuu oikeisiin ratkaisuihin rakennuksen kokonaisuuden kannalta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tulemme yhteistyöhön mukaan, sitä parempia ratkaisuja pystymme tarjoamaan.

Järkevällä työnsuunnittelulla vältymme ongelmilta varsinaisessa työssä katolla. Tiedämme jo ennen työmaalle lähtemistä, kuka tekee, mitä tekee ja milloin tekee.

Meidän ammattitaidollamme pystymme tekemään katon millaiseen rakennukseen tahansa. Kaikista vaativimmatkin kohteemme ovat valmistuneet aina sovitussa ajassa. Työmme laatua ohjaavat kattoliiton laatuvaatimukset sekä RT-korttien RT 85-11158 ja RT 80-10632 ohjeistukset.

Pyydä tarjous

PELTIKATOT MESTARIN AMMATTITAIDOLLA

PROJEKTINHALLINTA

Suunnittelemme katon rakenteet ja toteutuksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ammattitaitomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen.

TYÖNJOHTO

Järkevä työnsuunnittelu ja -johto takaavat, että pystymme toteuttamaan kohteet nopeassa aikataulussa vuodenajasta ja sääolosuhteista riippumatta.

AMMATTITAITO

Katon tekeminen on ammattilaisen työtä. Peltimestari osaa tehdä oikeat ratkaisut koko rakennuksen käyttötarkoitusta parhaiten palvelevan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Työmme laadusta emme tingi koskaan.

Tarjoamme kattoremonteille ylimääräisen rahavakuuden

Kattoremonteillamme on viiden vuoden työtakuu, minkä lisäksi tarjoamme rahallisen lisävakuuden.
Lue lisää »

Konesaumakatot peltimestarin ammattitaidolla Kuopiossa, Pohjois-Savossa ja koko maassa.

Pyydä tarjous

Lähetä viesti tai soita 040 931 1522