Aito saumakatto eli konesaumakattoKäsin tehdyt ja tiiviit

Ei ole olemassa muita peltikatto-tyyppejä, jotka voisivat korvata aidon konesaumakaton vesitiiveyden. Markkinoilla tarjotaan jäljitelmiä kuten lukkosaumakatto ja classic-katto, mutta ne ovat samoja ruuvikattoja eli profiilikattoja, jotka voi asentaa itse.

Konesaumakattoon ei tule yhtäkään ruuvinreikää peltiin: peltejä ei liitetä yhteen ruuvaamalla vaan saumaamalla/taittamalla niitä käsin tai koneellisesti.

Siksi konesaumakatto on vesitiivein!

 

https://www.youtube.com/watch?v=vu-ftretzko

 

Korkealaatuinen, kestävä ja Suomen paras katto rakennetaan osaamisella

Konesaumattu peltikatto on aina ammattilaisen työtä ja kattopeltisepän taidonnäyte.

Katosta pitää tehdä kerralla sellainen, että se varmasti palvelee koko rakennuksen käyttötarkoitusta. Tässä tulee ottaa huomioon myös kattopohjan tuuletus. Se vaatii kykyä ymmärtää kokonaisuus, mestarin näkemystä, ja myös oikeat ratkaisut kriittisimmissä kohdissa.

Peltimestari tuntee ja osaa kaikki kattotyön vaiheet – kattoremontit ja peltityöt. Kattomiehellä pitää olla asennetta työhön, olosuhteet ja työtehtävät vaativat sinnikkyyttä ja luovuutta. Kattotyöt tehdään käyttämällä laadukkaita raaka-aineita, tarvikkeita ja tuotteita – esimerkiksi Ruukki tarjoaa laadukkaita värivalmiita peltejä.

Myös perinteinen sinkitty tai kuparipelti sopii arvokiinteistöihin, luksus-mökkeihin ja lomakohteisiin.

 

PARAS lopputulos syntyy hyvin suunnitellulla työllä ja siistillä kädenjäljelläSaat hiljaisen peltikaton

Tinkimätön laatu

Työmme rakentuu tarkan työnjäljen ja oman ammattitaidon arvostuksen varaan. Katon tekeminen on vaativaa työtä, mutta ammattilainen ei vähästä säikähdä.

Projektinhallinta

Suunnittelemme katon rakenteet ja toteutuksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ammattitaitomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen.

Työnjohto

Järkevä työnsuunnittelu ja -johto takaavat, että pystymme toteuttamaan kohteet nopeassa aikataulussa vuodenajasta riippumatta.

Ammattitaito

Katon tekeminen on ammattilaisen työtä. Peltimestari osaa tehdä oikeat ratkaisut koko rakennuksen käyttötarkoitusta parhaiten palvelevan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Työmme laadusta emme tingi ja sen on lupaus.

Työmme laatua ohjaavat kattoliiton ja rakennusliiton laatuvaatimukset sekä RT-korttien RT 85-11158 ja RT 80-10632 ohjeistukset.

 

Kysy kattotarjous 10v takuulla

Lähetä viesti tai soita 040 931 1522