<h2>Konesaumatut peltikatot</h2>

Konesaumatut peltikatot

Konesaumakatot kattopeltisepän ammattitaidolla tehtynä

Konesaumakatto, eli peltikatto, on kestävä ja pitkäikäinen valinta, mutta sekin tarvitsee luonnollisesti huoltoa ja lopulta uusimisen. Me tarjoamme palvelut katon elinkaaren joka vaiheeseen; aina peltikaton asennuksesta kattopeltien korjauksiin tai koko katon vaihtoihin. Konesaumakattotöiden lisäksi teemme myös muita kattotöitä, kuten asennamme kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Lisäksi Kuopion tuotantotiloissa valmistamme laadukkaita piipunpeltejä ja läpivientitarvikkeita sekä korjaamme ja huollamme kaikenlaisia peltikattoihin liittyviä osia.

Työmme on kokonaisvaltaista peltisepäntöitä. Valmistamme katolle tarvittavat osat ja ratkaisut perinteisillä peltiseppien käyttämillä menetelmillä.

Olipa kyseessä sitten kattoremontti tai jokin muu peltityö, haluamme olla mukana projektissa kattotyön alusta asti. Näin taataan kattotyökohteen oikeanlainen suunnittelu ja parhaat ratkaisut. Kattotöiden työaikaa arvioidessamme pidämme aina mielessä kohteen tyypin lisäksi myös työn laadun. Olemme tehneet vaativimmatkin kattotyöt sovitussa ajassa.

 

Konesaumauksella tehty peltikatto on huoleton ja pitkäikäisin valinta

Pelti on kestävä ja helppohoitoinen kattomateriaali. Talon kattomateriaalin valinta kannattaa tehdä huolella, onhan kyseessä yksi tärkeimmistä kotiasi suojaavista elementeistä. Ominaisuuksiensa ansiosta pelti onkin suosituin kattomateriaali koko Suomessa ja onhan peltikatto Kuopionkin asutussa maisemassa suosittu elementti.

Konesaumattu peltikatto kestää vähintään 50 vuotta. Konesaumakatto voidaan asentaa lähes kaikkiin kattoprofiileihin. Ainoastaan tasakattoon se ei käy. Kun puhutaan peltikatosta tai rivipeltikatosta, tarkoitetaan samaa asiaa – kattopeltisepän käsityönä tekemää kattoa, jonka materiaalina on pelti, alumiini tai kupari.

Konesaumakatto on ainoa katto, jonka kiinnityksessä ei tehdä reikiä, joten siitä syntyy tiivein mahdollinen vesikate. Peltien saumat tehdään kaksinkertaisiksi, ja läpiviennit, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet kiinnitetään saumoihin. Markkinoilla on itseasennettavia peltikattoja, mutta tämä lukkopontillinen peltikatto on huono valinta sen heikon vesitiiviyden vuoksi. Ainut samankaltaisuus konesaumakattoon on sen ulkonäkö.
Konesaumattu peltikatto käy niin uusiin kuin vanhoihinkin taloihin. Sen avulla voidaan säilyttää talon ominaisilme materiaalien ja peltisepän perinteisten työmenetelmien ansiosta.

Me asennamme konesaumakatot kattopeltisepän ammattitaidolla Kuopiossa ja lähialueella. Työmme laatua ohjaa kattoliiton laatuvaatimukset sekä RT-korttien RT 85-11158 ja RT 80-10632 ohjeistukset. Jos mietit kattosi uusimista tai vanhan konesaumakaton korjausta, pyydä meiltä tarjous!

Konesaumakatto on varma valinta

50v vuoden takuu

Ruukin tuotteiden takuut ovat erinomaisella tasolla niin yksityiselle asiakkaalle kuin kattoja asentavalle Ruukin yritysasiakkaalle, jotka voivat antaa Ruukin tuotteita koskevan Ruukin tuotetakuun asiakkailleen.

Ruukilla on markkinoiden kattavin takuu vesikatetuotteille ja vesikatoille.

 

5v asennustakuu

Teemme asennukset aina huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Pystymmekin lupaamaan työllemme 5 vuoden asennustakuun.

Takuumme koskee asennettuja katto- ja peltitöitämme.

Varma valinta

Konesaumakatossa kattopellit saumataan kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa saumauskoneilla, näin kattoon ei jouduta tekemään reikiä.

Saumakaton tärkein ominaisuus on vedenpitävyys ja sen pitkä käyttöikä. Katosta tulee arvokkaan näköinen ja se on muovattavissa monimuotoisellekin katolle.

 

Konesaumakattotyön hinnastoa

Ota meidät hintavertailuun! Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin kerromme yrityksemme toimintatavoista ja työmme laadusta.

Esimerkkihintoja Ruukin konesaumarivipelleistä toimitettuna:

  • Sinkitty 0,5 mm 9,50 eur/m2 (alv. 0%)
  • Sinkitty 0,6 mm 9,8 eur/m2 (alv. 0%)
  • Pural 0,5 mm 11,00 eur/m2 (alv. 0%)
  • Pural/puralmatta 0,6 mm 11,50 eur/m2 (alv. 0%)

Konesaumakattorivipellin asennushinta tarvikkeineen, viiden vuoden takuutyönä alkaen 20 – 40 eur/m2 (alv. 0%).

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme puhelimitse:
040 9311 522